Catalog gratuitCatalog online

Catalog Ladys 2018 C1

Primul catalog Ladys pe 2018 este unul plin de oferte. Un catalog Ladys cu lichidari de stocuri. Noul catalog Ladys pe 2018, primul din acest an, are toate paginile „colorate” cu promoţii. Şi vă propunem, chiar pe aceasta pagina, catalogul Ladys C1 in versiune online. Acest catalog Ladys este in vigoare pana pe 25 ianuarie 2018. Catalogul Ladys în versiune online este identic cu cel tipărit.

Catalogul gratuit îl primiţi după înscriere Ladys. Pentru formularul de înscriere Ladys daţi click pe bannerul de mai jos. Aveţi şi un clip video cu explicaţii pentru cum se comandă catalogul gratuit Ladys după înscriere.

Formular inscriere Ladys

Catalog Ladys 2018 C1

Catalogul Ladys 2018 pentru campania 1 îl puteţi consulta în fereastra de mai jos. Pentru a răsfoi catalogul Ladys daţi click pe săgeţile laterale. Puteţi mări catalogul Ladys pe tot ecranul.

Catalog gratuit Ladys la înscriere

Catalogul gratuit Ladys îl comandaţi la înscriere, după logarea în cont. Mai jos aveţi cun clip video cu explicaţii pentru cum se comandă catalogul gratuit Ladys. Urmaţi indicaţiile scrise şi urmăriţi imaginile. În câteva minute puteţi comanda catalogul gratuit Ladys. Urmăriţi explicaţiile video şi apoi accesaţi formularul de înscriere dând click pe banenrul de mai sus.

Dacă aveţi deja cont Ladys nu îl puteţi dubla, nu vă puteţi înregistra din nou. Dacă aveţi cont Ladys şi aţi făcut cel puţin o comandă puteţi comanda oricând catalogul gratuit din contul personal. Catalogul Ladys în format online îl puteţi consulta pe această pagină.

Catalogul Ladys în format online este identic cu cel tipărit şi îl puteţi folosi pentru a face comenzi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

error: Content is protected !!