Catalog gratuitComanda LadysInscriere Ladys

Catalog gratuit Ladys la înscriere

Bun venit pe site-ul Înscriere Ladys. Dupa inscriere Ladys comandati catalogul gratuit. Pentru înscriere Lady completati corect formularul. Inscriere Ladys directa si simpla prin acest site. Pe lângă alte avantaje, la înscriere Ladys primiţi şi un catalog gratuit. Cum primiţi catalogul gratuit Ladys după înscriere vă explicăm chiar în acest articol. Pe scurt, după completarea corectă a formularului de înscriere Ladys o să ajungeţi în pagina de logare. Vă logaţi în contul personal cu adresa de email folosită la înscriere şi cu parola pe care aţi ales-o. Este important să folosiţi o adresă corectă şi funcţională de email. Şi să alegeţi o parolă pe care să o reţineţi cu uşurinţă pentru logarea în contul personal Ladys.

Formular inscriere Ladys

Înregistrare Ladys

Dacă nu aveţi cont Ladys este momentul să vă faceţi unul. Produsele cosmetice nu sunt un lux ci o necesitate. Cumpărăm periodic, permanent produse cosmetice. Şi magazinul Ladys poate deveni principalul furnizor pentru dv. sau pentru familia dv. de produse cosmetice.

Principalele avantaje pe care vi le aduce înscrierea Ladys sunt: produse ieftine, transport gratuit al comenzii, catalog gratis la înscriere şi în fiecare comandă. Produsele cosmetice din oferta Ladys pot fi comandate oricând, în orice zi şi la orice oră. Un alt avantaj important este cel al reducerilor acordate. Toate comenzile, funcţie de preţul total, beneficiază de reduceri. Probabil cel mai important plafon de reduceri este cel de 25%. Beneficiaţi de acest discount la toate comenzile ce totalizează cel puţin 125 de lei. Dacă este şi prima comandă, pentru o comandă de 125 de lei veţi primi şi un set cu 15 mostre de parfumuri. Aceste testere le primiţi gratuit, în prima comandă Ladys de minim 125 de lei.

Catalog gratuit Ladys

Catalogul gratuit îl primiţi după înscriere Ladys. Mai sus aveţi un clip video. Urmăriţi acest clip video şi veţi vedea pas cu pas, cu explicaţii scrise, ce trebuie să faceţi după ce ajungeţi pe pagina cu formularul de înscriere Ladys. Pentru a ajunge la această pagină cu formularul de înregistrare Ladys daţi click pe bannerul de mai jos. O să vi de deschidă pagina cu formularul de înscriere Ladys.

Catalogul gratuit Ladys îl primiţi după înscriere. După cum veţi observa în clipul video cu explicaţii, după competarea formularului veţi ajunge la logarea în cont. Totul se întâmplă simplu, automat, dacă veţi completa corect formularul.

Este important de ştiut: dacă aveţi deja cont Ladys nu veţi mai putea folosi datele pentru o nouă înscriere. Aşadar, dacă veţi completa formularul, în situaţia în care aveţi deja cont Ladys, veţi primi de la sistemul informatic mesaje d einvalidare. Sistemul va detecta folosirea din nou a adresei de email la înscriere Ladys, la fel va detecta şi utilizarea din nou a numărului de mobil.

Catalogul gratuit Ladys trebuie să îl comandaţi după înscriere. Comandaţi un singur catalog, ca pe o comanda unică, finalizând comanda şi ignorând preţul pentru catalog. Este necesar să bifaţi expedierea prin Poşta Română pentru a primi catalogul gratuit Ladys.

După login Ladys este necesar să vă completaţi adresa poştală. Adresa este importantă, să fie corectă, pentru a ajunge catalogul gratuit Ladys la destinaţie. După ce completaţi adresa bifaţi că este adresa principală de livrare-expediere a catalogului gratuit Ladys. Pe aceeaşi adresă veţi primi şi comanda Ladys. Aceste informaţii, explicate cu text pas cu pas, le aveţi şi în clipul video.

În aproximativ 5 minute după ce începeţi procesul de înscriere Ladys finalizaţi şi comanda catalogului gratuit. Dacă acordaţi şi 5 minute pentru urmări clipul video cu explicaţii pentru comanda catalogului gratuit Ladys aveţi un total de 10 minute alocate. Aşadar, în maxim 12-15 minute aveţi propriul cont Lady, cu catalogul gratuit expediat.

În cât timp ajunge catalogul gratuit Ladys

După ce aţi lansat comanda catalogului gratuit Ladys acesta va fi expediat pe adresa dv. De obicei este expediat prin scrisoare recomandată. De aceea este bine să compeltaţi corect adresa poştală pentru a vă asigura că va ajunge catalogul gratuit Ladys la adresa corectă.

Catalogul gratuit Ladys ajunge în aproximativ 6 zile lucrătoare. După cecatalogul gratuit Ladys este expediatde firmă, totul depinde de Poşta Română. dacă va fi trimis prin scrisoare recomandată şi factorul poştal nu vă găseşte acasă o să va lase un aviz poştal. Şi va fi nevoie să mergeţi la oficiul poştal de domiciliu pentru a ridica catalogul gratuit comandat la înscriere Ladys.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

error: Content is protected !!