Catalog gratuitInscriere Ladys

Avantajele înregistrării Lady’s

După înscriere Ladys te vei bucura de o serie de avantaje. Catalogul gratuit îl primeşti după înscriere Ladys. După înscriere Ladys trebuie să te loghezi în contul tău. După logare completezi adresa poştală. Cum oare poţi primi catalogul gratuit Ladys dacă nu completezi adresa poştală? Aşadar, pentru a beneficia de primul avantaj, catalogul gratuit Ladys, este necesar ca după înregistrare să te loghezi, să îţi completezi adresa. Mai jos ai un tutorial video, un filmuleţ cu explicaţii. Acest tutorial te ajută cu imagini şi cu subtitrare text să parcurgi toţi paşii după înscriere Ladys. Pentru ca, în final, după înregistrare şi logare, să comanzi catalogul gratuit Ladys.

Catalogul gratuit Ladys îl primeşti după înregistrare şi autentificare în contul personal. Aşa cum vei vedea în clipul video, în mai puţin de 6 minute îşi poţi comanda catalogul gratuit Ladys. Practic te înscrii, îţi completezi adresa poştală, comanzi catalogul gratuit Ladys ca pe un singur produs într-o singură comandă. Nu lua în seamă preţul catalogului Ladys: îl vei primi gratuit dacă vei bifa expedierea lui prin Poşta Română.

Formular inscriere Ladys

Catalogul gratis Ladys

Catalogul gratis pe care îl primeşti în urma înscrierii Ladys este primul avantaj. Este bine de ştiut că nu poţi comanda decât un singur catalog gratis Ladys. Şi acest catalog gratuit Ladys îl poţi comanda după înscriere. Nu poţi avea decât un cont Ladys, aşadar nu poţi primi catalogul gratuit decât odată, la o singură adresă.

Un singur catalog gratuit Ladys la înscriere însă în fiecare comandă vei primi un catalog gratuit. Dacă primeşti catalogul gratuit Ladys şi nu ai timp să faci comanda pe perioada campaniei, ai la dispoziţie pe acest site catalogul online Ladys. Este identic cu cel tipărit şi te poate ajuta să faci comanda.
După ce ai făcut o comandă Ladys şi ai achitat-o poţi comanda în următoarea perioadă un alt catalog gratuit. Aşadar: un catalog gratuit la înscriere, un altul doar dacă ai făcut în prealabil o comandă.

Cadouri Ladys în comenzi

În fiecare comandă Ladys primeşti cadouri. Fie că este vorba de catalogul gratuit pe care îl primeşti în fiecare colet. Fie că este vorba de mostre parfumuri gratuite. Sau dacă vorbim despre produse promoţionale sau punguţe cadou.

Putem considera un cadou Ladys şi transportul gratuit prin curier rapid. Pentru orice comandă de minim 120 de lei beneficiezi de transport gratuit prin curier rapid.

Ladys inscriere oficial

Reduceri Ladys

După înscriere Ladys ai acces la toate plafoanele de reduceri. Cea mai importantă reducere este cea de 25%. Acest discount se aplică la comenzile de minim 123 de lei. O reducere substanţială. La care se adaugă şi transportul gratuit prin curier rapid la acest plafon al comenzii. Şi, dacă este prima comandă, dacă ai acumulat peste 130 de lei primeşti şi un set de mostre parfumuri. 15 testere de parfum pe care le primeşti gratuit în coletul de comandă.

Afacerea Ladys

Avantajul cel mai important după înscriere Ladys este însă afacerea. Te poţi implica oricând şi îţi poţi dezvolta propria reţea de reprezentanţi după înscriere Ladys. Din momentul în care începi să înscrii alte persoane devii reprezentant Ladys. Şi, pe măsură ce îşi extinzi reţeaua vei câştiga din ce în ce mai mulţi bani.
Afacerea Ladys este cunoscută pentru corectitudine. Până acum în toţi anii de la înfiinţare Ladys şi-a plătit reprezentanţii. La afacere ai acces după înscriere Ladys.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

error: Content is protected !!